Cum am inceput?

Era prin 2003 cand am vazut pentru prima data un aparat de lapte de soia. Era pe rafturile unui magazin din Austria. Doream din tot sufletul sa il avem! L-am luat. Costa in jur de 200 euro, aproape un salar pe atunci. Era o inovatie, o noutate sa putem face lapte din soia cu el, nu se cunostea in Romania conceptul de lapte vegetal pe atunci. Aveam un vis „nesimtit” cu acest aparat, vroiam sa il aiba toti vegetarienii in bucataria lor, dar era destul de scump. Asa ca am inceput sa lucram la acest vis, sa ne documentam, sa proiectam, sa colaboram cu specialisti pana ce s.a nascut primul aparat HAPAX de lapte de soia. HAPAX? Da! In limba greaca HAPAX inseamna PRIMUL! Am fost primii producatori de aparate pentru lapte soia din Romania. Am inregistrat si omologat aceasta marca!

De atunci au tercut aproape douazeci de ani. Am scos pe piata opt modele de aparate , unele foarte reusite , altele mai putin satisfacatoare , am studiat si reinventat in timp, am invatat din greseli si am continuat sa lucram in continuare. Momentan avem in proiect al noualea model de aparat, unul frumos, inovativ si de mare folos in bucatarie! Toate la pret rezonabil acceptate pe piata romaneasca si pe piata din Europa.

Cum am continuat?

Odata cu marea forfota din bucatarii, explozia de produse preparate rapid si aparitia a feluritelor mancaruri instant ne-am gandit sa tinem pasul cu vremurile in care traim dar totusi sa mentinem nivelul ridicat al mancarii sanatoase iarasi ne-am pus pe treaba. Am pus, am luat, am amestecat, am cantarit, am calculat si asa s-a nascut LAPTELE PRAF HAPAX , un raspuns alternativ mai rapid al laptelui vegetal. Nu am acceptat oferta pietei de a amesteca in continut tot feluri de adaosuri, zahar sau alte fainuri. NU! Laptele praf HAPAX este curat! NU are E-uri, NU are zahar, NU are adaosuri. Este un produs PREMIUM comercializat cu succes in ultimii 10 ani la un pret convenabil. Este primul lapte praf din Europa care este produs la standarde ridicate!

Viziunea noastra:

VEGAN HARMONY este viziunea noastra! Al doilea „copil” al nostru dupa Hapax. O armonie placuta intre hrana si viata ta, intre cautarile tale si bucuria de a gasi ceva pe gustul tau. Suntem convinsi ca hrana pe baza de plante este medicamentul secolului 21, credem ca intr-o lume bolnava generatia noastra are nevoie de o reforma a sanatatii corecte. Din experientele zilnice vedem lipsa produselor vegane de pe rafturile magazinelor si din bucataria oamenilor care doresc sa traiasca sanatos. Observam ca incep sa apara aceste produse din ce in ce mai mult, ne bucuram pentru acest demers bine conturat. Dorim sa gasesti produse dupa inima ta, dupa gustul tau pentru viata ta!

Vegan Harmony for a better life!

Ce gasesti la noi?

In magazinul nostru on-line dorim sa va facem cunoscute mai multe produse , baze de produse vegane, produse finite vegane dulci si sarate astfel incat sa poti gasi printr-un clic atat produsul finit cat si baza vegana daca doresti sa prepari tu insuti preparatul. In perioadele de post, in perioadele de sarbatoare sau de vacante dorim sa fii oaspetele nostru. Vei gasi retete probate si gatite cu succes, vei gasi cursuri on-line de gatit, suport pentru viata vegana, o multitudine de sfaturi credibile.

De ce avem nevoie din partea ta?

De increderea ta acordata, de putin din timpul tau, de un gram de vointa, de rabdarea ta! Stim, aceste sunt valori de pret, iti promitem ca incercam sa nu te dezamagim. Vrem sa fim prietenul tau!
Alaturi de tine de aproape 20 de ani! Iti multumim!